For de fleste er Icehorse Festival et startskud på stævnesæsonen, om man skal afsted som rytter, hjælper eller tilskuer, har vi alle en ting tilfælles, passion for den islandske hest!

I den forbindelse vil jeg hjælpe dig med at gøre DIN ridning sjovere og mere uproblematisk.
De fleste ryttere har i større eller mindre grad, udfordringer med bevægeapparatet, hobbyrytter såvel som professionelle.
Som rytter påvirker du din hest både bevidst med dine hjælpere, men også ubevidst gennem skævheder og ubalance. Det kan være svært at mærke muskulære forskelle i egenkrop, og derfor vil man ubevidst indvirke uens på hesten.Du kan med et ryttermassage forløb, få øget bevægelighed i kroppen, øget kropsbevidsthed og kropskontrol i form af et bedre sæde, mere end indvirkning på hesten, samt mere afslappet og korrekt opstilling.

En weekend fyldt med fantastiske heste og ryttere, messe og foredrag, motiverer i den grad til at komme hjem og træne.

Vi kan med ubevidst indvirkning og skævhed påvirke vores hests krop, således at den kompenserer og kan endda overbelaste sin krop heraf. Derudover er heste ikke født lige stærke i begge sider af sin krop, det er vores ansvar som rytter at træne hesten hertil, så den har de bedste forudsætninger til at være en sund og skadesfri ridehest i mange år frem.Det er ikke altid let at nå dette mål. Ofte er kroppen så vant til de gamle vaner, at de kan føles næremest umulige at træne sig ud af. Det er her jeg kan hjælpe dig. Ved at øge bevægeligheden i muskler, led, bindevæv og dybe myofascielle sammenhænge, vil hesten få en mere balanceret krop. Kombineret med med målrettet træning, er målet om en hest i balance ikke længere fjernt.Min erfaring siger at hvis man holder de korte intervaller, er kroppen mere modtagelig for at omlægge gamle vaner, da den ikke når at falde tilbage hertil. Jeg har derfor skræddersyet et forløb, der skal booste et sundt samarbejde mellem hest og rytter. Ved at holde både hest og rytter afspændt, har i de bedste forudsætninger for at optimere jeres træning.En krop i balance er både præstationsfremmende og skadesforebyggende.

Mit intensive forløb 1 ser således ud:
4x fysiurgisk afbalancering 
4x 60 min rytter massage
2 ugers intervaller
Løbende evaluering og vejledning af din og din hests fysiske tilstand.

Alt dette har en værdi af 4.600,-

Jeg vil i anledning af Icehorse Festival give 25% rabat på denne pakke, så du kan få den til kun 3.450,-

Lyder det som en lidt for stor mundfuld for dig?
Så kører jeg heldigvis også tilbud på samme pakke, men med 30 min ryttermassage i stedet for 60 min! Rabatten er stadig den samme.

Mit intensive forløb 2 ser således ud:
4x fysiurgisk afbalancering 
4x 30 min rytter massage
2 ugers intervaller
Løbende evaluering og vejledning af din og din hests fysiske tilstand.

Alt dette har en værdi af 3.600,-

Og du får selvfølgelig ligeledes 25% rabat på denne pakke, så du kan få den til kun 2.700,-

Tilbuddet gælder i perioden fra d 4/4-2019 til og med d 22/4-2019

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak, og høre mere om dette forløb.

Kategorier: Nyheder