Sabine Stilling Mogensen

Tekst kommer

My Linnet

Jeg er alvorlig syg og vejer kun 45 kg, derfor fik jeg for godt 5 år siden Funi af min mor. Funi er en meget speciel hest. Grundet min lungesygdom (Cystisk Fibrose) og min størrelse har jeg INGEN kræfter og desværre heller ikke ret meget lungekapacitet tilbage. Derfor er det mere end vigtigt for mig at Funi reagere på min mindste hjælp. Faktisk er det nok meget mere vigtigt for mig end alle andre, at Min hest er så løs og smidig, fordi ellers kan jeg ikke ride. Det har derfor været en meget svær rejse at komme hertil hvor vi er i dag, dog har jeg haft meget svært ved at få Funi til at danse under mig i den langsomme tølt uden at begynde at stresse helt vildt op. Funi har ALTID haft et nakkeproblem og lige da jeg fik ham kunne han hverken bindes, have smed osv uden han gik total i panik ved det mindste ryk i nakken. Jeg har derfor haft mange forskellige behandler på ham.

De sidste 4 måneder har Caroline Sandbeck Hansen behandlet Funi og sikke en forandring. Jeg har ALDRIG haft så smidig, glad, samarbejdsvillig og let hest som nu. Jeg skal bare tænke tingene, så gør Funi det nu. Jeg har ikke rigtig nogen kampe mere i min opvarmning og pludselig har jeg overskud og luft til at ride længere tid fordi Funi bare fungere 100%. Jeg er ikke i tvivl om det er Carolines afbalancering og de metoder hun bruger, som har gjort en verden til forskel for os.

Jeg og Funi har prøvet meget, men ALDRIG har vi prøvet noget som gav så godt et resultat. Jeg er ikke i tvivl om, at det her samarbejde med Caroline kommer til at gøre en verden til forskel for os.

Af hjertet tak for din hjælp Caroline og de varmeste anbefalinger herfra

My og Funi