Min uddannelse er godkendt af følgende brancheforeninger:

International Equine Body Worker Association

 www.iebwa.com 

IEBWA er verdens førende brancheforening indenfor kropsterapi til heste. Oprindeligt er foreningen dannet af folkene bag Equinology, som var blandt de første i verden til at udbyde uddannelse indenfor hestemassage og fysioterapi. Foreningen rummer medlemmer fra flere seriøse uddannelsesudbydere internationalt. I Danmark er Center for Dyreterapi godkendt og er blandt andet i fint selskab med Nordisk Heste- og Hundeterapi skole i Norge og alle Equinologys afdelinger.

IEBWA er et verdenskendt kvalitetsstempel i vores branche og er velkendt og udbredt i England, USA, Afrika og Australien.

Kravene for at blive godkendt skole hos dem er tårnhøje de fokuserer blandt andet på undervisernes erfarings- og uddannelsesniveau, indhold af pensum, længde på uddannelserne, referencer samt skolens etik og fokus på national lovgivning indenfor faget.

International Institute for Complementary Therapists

www.iict.co.uk

IICT er en international organisation, som beskæftiger sig med akkreditering, kvalitetssikring og forsikring indenfor komplementære terapiformer til mennesker og dyr. De spænder over alt fra meget alternative tilgange som healing over akupunktur og til 100% videnskabeligt funderede teknikker som laserterapi og manuelle terapiformer, som dem vi benytter. Hos IICT er der fokus på, at deres associerede uddannelsesudbydere tilbyder et seriøst og dybdegående pensum, har fastlagte retningslinjer omkring administration, etik og forsikring, samt hvilke terapiformer der anvendes.

I dette forum er Center for Dyreterapis uddannelser godkendt og desuden finder vi bl.a. Masterson Method fra USA og Equestricare fra Australien, som begge er meget populære og respekterede uddannelsesudbydere og udviklere omkring den veterinære fysioterapi og forskellige tilgange til den.