Mit navn er Caroline Sandbeck Hansen, jeg er 23 år gammel og bor med min kæreste i Glamsbjerg.

Hestene har altid været en interesse i familien, hvorfor jeg også har min hestebase i Middelfart, hjemme på min fars gård Nørregaard og Ulvsbjerg. Her råder vi over ridebane, ridehus, stald og løsdrifte, derudover er vi igang med at etablere ovalbane. Jeg startede min ridekarriere da jeg var 9 år, men fik først øjnene op for den fantastiske islandske hest som 12 årig, efter rideferie hos min fars familie i Kærsholm. Herefter gik det stærk! Først startede jeg på islænder rideskole i Skærup, og ikke meget senere stod der 1, 2, 3 og til sidst 4 heste hjemme på gården, samt ekstra selskab af opstaldere og deres heste.

Min interesse for den islandske hest er meget bred, den ligger både i avl, sport, gædingakeppni, gædingafimi, alrid og mest af alt tøltture ude i det fri! Jeg elsker at arbejde med de unge heste, og har gjort det i 3 år på Stutteri Eyfjörd i Skanderborg. Her har jeg fået en masse erfaring med mange forskellige heste, og set dem udvikle sig som kårings-, sports-, og rideheste. På Eyfjörd fik jeg også muligheden for at bruge mine kompetencer som fysiurgisk hesteterapeut til at hjælpe hestene med en optimal fysisk tilstand. Også dette er en fantastisk erfaring, at ride så mange forskellige heste som man har haft i hænderne, og mærke effekten af en fysiurgisk afbalancering på den enkelte hest.

Erhvervserfaring, uddannelse og kurser

April 2015August 2018 – Berider på Stutteri Eyfjörd
September 2016 – Startede uddannelse som Fysiurgisk Hesteterapeut, Center for Dyreterapi
August 2017 – Startede uddannelse som Sportsmassør hos Massørskolen Fyn
November 2017 – Kursus i Blødvævsmobilisering, Center for Dyreterapi
December 2017 – Færdiguddannet Sportsmassør
Januar 2018 – Færdiguddannet Fysiurgisk Hesteterapeut
Februar 2018 – Startede selvstændigt med Den Balancerede Ekvipage
Juni 2018 – Kursus i Myofascielle og biomekaniske sammenhænge hos hesten, Vibeke S. Elbrønd, Center for Dyreterapi
April 2019 – Kursus i KST 3, Center for Dyreterapi
August 2019 – Biomekanik, anatomisk ridning, pilates til heste, Fascia og myofascielle kæder ved Gillian Higgins, Center for Dyreterapi
September 2019 – Kursus i KST 4, Naturgaarden

Diplomer og kursus beviser